Teknik PERCUMA Dapatkan Ribuan Pelanggan Yang Sedang Cari & Nak Beli Produk Anda

Marketing Tools

 

Remember

Database is King! 

 

Ya dalam dunia perniagaan databasae atau ‘Pelanggan’ adalah segala galanya

Tanpa database sehebat manapun produk yang anda ada ia tiada maknanya jika tidak berjaya menghasilkan sales

Mereka yang berjaya buat sales 5 – 6 angka sebulan adalah mereka yang tahu bagaimana nak mendapatkan databasae dan tahu menyimpan database yang mana boleh digunakan untuk waktu sekarang dan di masa hadapan

Jika anda sudah menyimpan database maka anda tidak perlu lagi bergantung kepada FB Ads, Google atau sesiapa sahaja kerana database ini milik anda. 

Anda bebas menggunakannya di masa hadapan bila perlu untuk menjana sales dengan pantas tanpa perlu keluarkan sebarang kos marketing!

 

Cara Mudah Dapatkan Database Berkualiti

Jom Saya Tunjukkan Bagaimana Nak Dapatkan Database Dengan Pantas, Targeted dan lebih Penting Ianya PERCUMA!

Teknik ini sangat mudah. Tidak perlukan kepakaran malahan anda yang belum pernah buat bisnes online pun boleh lakukannya

 

 

Perkenalkan WasenderPRO

 

“Bagaimana Mendapatkan Prospek Fresh Dengan WASENDERPRO ?”

Untuk mendapatkan prospek baru dengan WASENDERPRO ini cukup mudah. Hanya cukup dengan 3 LANGKAH saja !

 

  1. Group Scraper. Fungsi ini membolehkan anda Joint Targeted Group Whatsapp mengikut Niche produk anda. Anda boleh ekstrak terus group whatsapp dalam facebook, instagram, whatsapp dsb yang bertepatan dengan niche produk anda. Sebagai Contoh : anda menjual hijab, so just taip “facebook” di bahagian source & taip “hijab” di bahagian niche. Nanti berpuluh Group whatsapp berkaitan hijab akan muncul. Proses ini boleh diulang lagi untuk instagram dan lain lain source

 

 

2. Group Member Extractor. Bila anda dah Joint Group Targeted tu, apalagi bolehlah sedut kesemua Nombor Contact Prospek Dalam Group tersebut

 

 

3. Wasap Blaster. Apabila anda dah dapat beribu no contact prospek yang dikehendaki, maka bolehlah anda save dalam satu fail khusus. Kemudian bolehlah anda blast kempen / promo produk anda kepada mereka semua dengan 1 klik sahaja. dicadangkan jangan buat hard sell tetapi mulakan dengan beri value terlebih dahulu untuk produk anda. atau gunakan teknik yang sering para  otai gunakan iaitu bawa mereka ke satu kolam khas seperti di telegram cahnnel, FB group dan lain lain agar mudah untuk anda ‘melayan’ mereka nanti sekaligus. Peluang untuk anda menjana sales sangat tinggi kerana kesemua mereka ini adalah contact targeted

 

 

Bayangkan…

Dalam HP anda ada 10,000 contact prospek yang sedang cari produk anda?

Pasti Sales Anda BOOMMM !!

 

Katakan anda jual tudung. Sehelai RM50. katakan hanya 3% sahaja yang beli, jadi sales anda :

3% X 10,000 x RM50 = RM15,000 !

tanpa kos marketing 1 sen pun

Ikut logik tak kanlah tiada satu sales pun kan kerana mereka ini semuanya sedang mencari tudung…

 

 

Fungsi Lengkap WASenderPro

 

  1. Unlimited Account – Boleh daftar unlimited akaun whatsapp
  2. Blast Wasap Ke Ribuan Nombor dengan 1 Klik – text + photo. Lengkap dengan fungsi personalize mesej. Boleh blast berjadual secara automatik mengikut masa yang anda setkan
  3. WhatsApp Validator – Boleh Pastikan Promosi/Mesej Hanya Sampai Kepada Pengguna Aktif Whatsapp Sahaja
  4. WhatsApp Chat Extractor – Extract semua nombor yang pernah berwasap dengan anda. Sesuai Untuk Follow Up
  5. Whatsapp Contact Extractor – Extract nombor whatsapp dari list contact phone @ simcard anda
  6. Whatsapp Group Finder – Boleh Cari Semua Group Mengikut Targeted Niche Produk Anda
  7. Extract Group Member – Dapatkan nombor whatsapp member dari group yang anda join

 

 

Kesimpulan

Ini adalah pelaburan seumur hidup yang menguntungkan.

WasenderPro boleh digunakan berulang kali pada bila bila masa. Paling best ianya ZERO COST MARKETING

 

Anda Boleh Dapatkan WasenderPro Di Sini

 

Semoga artikel ini bermanfaat untuk anda

 

Jumpa lagi…bye…

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments