Nak Tahu Kenapa Tudung Sekolah Keluaran Tudung Si Comel Ni Paling Terbaik?

Info Berguna

Nak tahu tak kenapa Tudung Sekolah keluaran Tudung Si Comel ni terbaik?

Material tudung yang kami sediakan diperbuat daripada kain Lycra Original Korea tau. Kualiti kain juga yang terbaik kami sediakan demi keselesaan anak anda.

Salah satu cara nak tawan hati si comel anda untuk pakai tudung ialah dengan memilih kain tudung yang selesa. Bila anak anda berasa selesa nak pakai, baru lah dia akan suka nak pakai tudung setiap hari. Betul tak?

Jadi, cepat2 dapatkan Tudung Si Comel. Tinggalkan “SAYA NAK” di bawah dan wakil jualan sah kami akan reply anda 

TUDUNG SEKOLAH AWNING LEMBUT ISTIMEWA 
.
♡ Adakah anak anda mengeluh tudung sekolah yang dipakai tidak selesa?
.
♡ Adakah tudung anak anda cepat kelihatan kotor dan sukar untuk dibasuh (awning keras)?
.
♡ Adakah anda sayangkan anak anda?
.
Kami ada penyelesaiannya. Ianya telah terbukti membantu ramai rakan-rakan kita. In Shaa Allah 
.
Tudung Sekolah Istimewa Lycra Korea; MUDAH, LEMBUT & SELESA
.
.
 TEMPAHAN SEMUDAH 1,2 DAN 3 
.
.
Untuk melihat Koleksi warna terkini, jemput puan ke Butik Online mesra smartphone (loading laju) kita:
.
Tudungsicomel.com/tudung-sekolah-awning-lembut-istimewa/
.
.
ATAU
.
Komen PM di bawah dan kita akan menghubungi puan secepat mungkin 
.
.
.
♡♡ JAMINAN 180 HARI ♡♡
.
*Setiap tudung asli yang diperolehi dari TudungSiComel.com adalah di bawah jaminan 180 hari dari tarikh penerimaan.
*Sekiranya tidak berpuas hati boleh ditukar/dipulangkan dengan serta merta dan wang akan dikembalikan. Kepuasan pelanggan keutamaan kami di TudungSiComel.com.

Yang Penting Si Comel puan Selesa 

TUDUNG SEKOLAH AWNING LEMBUT BUAT SI COMEL ANDA.

Kalau sebelum ni anak anda perlu pakai anak tudung, cuba try pakai tudung sekolah awning lembut ni. Confirm tak perlukan anak tudung lagi. Sarung sekali jer, dah terletak. Awning dia pun lembut, senang nak ikut bentuk muka.

Awning lembut ni dijahit terus dengan badan tudung agar lebih mudah dipakai dan selesa. Jadi, anak anda hanya perlu tarik kebelakang sedikit ketika memaikai awning lembut ini untuk nampak terletak dan cantik

 

 

” Akak nak belikan lah tudung si comel ni untuk anak akak. Tapi, saiz ukuran dia tu macam mana ehh? Ada saiz tak? ”

Tudung Si Comel ni diperbuat daripada kain Lycra Original Korea tau. Bila anak anda pakai, mesti rasa sejuk jer. Tudung yang kami sediakan sangat labuh tutup dada dan labuh di belakang. Paling best lagi, anda boleh pilih saiz mengikut saiz yang sesuai untuk anak anda.

Kalau nak beli, senang jer. Tak perlu keluar, order online sahaja. Hubungi wakil jualan sah Tudung Si Comel sekarang! Komen dibawah dan kami akan PM anda segera.

 

 

See more

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments