Teknik Simple Nak Tahu PRODUK HOT DEMAND

Strategi Pemasaran

produk hot

 

Ni Teknik FREE Macam Mana Nak Cari Produk Hot Yang Di Cari Orang Ramai

 

So… bagi anda yang nak FAST INCOME

Terus nak buat sales gila gila, kenalah cari produk yang senang SOLD OUT , Betul Tak?

Saya nak explain sikit antara strategi yang anda boleh guna untuk cari produk HOT DEMAND! Ni bukan main agak-agak tau… kita boleh tengok DATA secara terang lagi bersuluh… kita boleh tahu produk ni laju ke tak demand dia.

Baca step by step apa yang saya SHARE ni…

1. Masuk FB, taip kat search box (selalu korang guna untuk stalk ex korang kan… sekarang ni guna benda ni untuk buat duit ya). Taip keyword seperti bisnes, promosi, iklan dan yang sewaktu dengannya.

Lepas taip tu, akan keluar search result… pilih tab group. Cari group yang ramai orang yang berkaitan dengan keyword tu dan join group tu.

Bila request join group ni, mungkin ada group yang approve lambat sikit. So tunggu la ya.

2. Lepas dah approve masuk dalam group tu, dalam group tu ada search box juga… kat sini masukkan keyword seperi order, wasap, beli, tempah, dapatkan dan yang sewaktu dengannya.

3. Bila dah taip keyword tu, akan keluar semua post yang ada keyword yang u all taip tu. So, kalau dalam contoh ni.. saya taip order, so semua post yang ada perkataan order akan keluar.

Haaa… dah keluar, tengok komen. Yang mana post menjual produk, yang ada ramai orang komen PM, nak beli (menunjukkan produk tu memang HOT)

Tengok juga tarikh post tu, so jangan lah ambik post tahun 2018 plak. Cari yang terkini… post dalam bulan Mac ni.

Post yang mana dapat banyak giler orang komen menunjukkan diorang minat produk tu, maka TADAAA… korang dah jumpa dah produk HOT DEMAND tu !

 

NEXT STEP?

Dah jumpa produk HOT DEMAND tu, apa lagi… cari la supplier

Klik Sini >> Lubuk Supplier Dropship Online

 

Anda nak tahu? Make sure baca sampai habis. Jom!

Facebook

Untuk mencari seller atau brand yang ada open program dropship di Facebook mudah je.

Pergi ke search bar Facebook, dan type keyword dibawah:

  • Dropship diperlukan
  • Dropship wanted
  • Program dropship
  • Agent dropship
  • Ejen dropship

Ha lepas tu tekan search. Keluarlah segala bagai mak nenek produk dan jenama ada. Anda tinggal pilih je.

Boleh sort by page, post atau image.

 

 

Lepas dah jumpa buat senarai dalam spreadsheet macam excel ke, dan contact satu-satu dan dapatkan syaratnya sebelum join.

Mudahkan?

 

 

Google

Di google, cara untuk buat pencarian juga melalui keyword.

Jadi dalam kes ini, anda boleh guna keyword yang relevan untuk cari supplier yang membuka program agent dropship.

Antara keyword yang anda boleh key in adalah:

  • Dropship Malaysia
  • Dropship Diperlukan
  • Dropship Wanted
  • Program Dropship Malaysia

 

 

Lepas tu, buat FB page dan run iklan jual produk tu. CONFIRM senang dapat sales.

Amacam? Belajar something dari post ni? Tolong SHARE post ni dan bantu kawan2 bisnes anda.

Ini adalah antara teknik untuk cari produk HOT DEMAND, sebenarnya ada banyak lagi teknik untuk cari produk HOT DEMAND… kalau anda nak tahu bagaimana anda boleh cari lebih banyak produk HOT DEMAND, terus setup kedai online dan buat sales sepantas 3 hari, anda boleh follow satu video course ni yang ajar step by step details.

Bukan setakat cari produk je… kat mana lubuk supplier + camne nak dapat sales RM4Angka dalam minggu 1st korang start pun ada di tunjukkan.

Kalau nak, link untuk dapatkan video tu ada dalam link kat komen 1st dari saya di bawah ⬇️⬇️⬇️. Cek kat komen tau!

 

Kindly go to setting page and check the option "Place them manually"
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments