Formula Step by Step Sales 6 Angka Untuk Newbie Yang Tiada Modal

Buat Income Online

Ini Teknik Buat Income 6 Angka Di Rumah Walaupun Anda Tiada Modal & Tiada Pengalaman Dalam Bisnes Online 

 

Pernah tak korang terfikir macam mana ada orang boleh buat sales sampai 6 angka sebulan?

dan…yang lebih pelik lagi tanpa pekerja & tak keluarkan modal marketing 1 sen pun!

 

Soalannya Boleh ke? Kalau boleh apa caranya?

 

Sebenarnya semua ini tidak mustahil langsung!

Dengan strategi yang betul dari awal & bersedia menuntut ilmu perniagaan maka kejayaan insya allah pasti datang

 

Dengan Siapa Patut Kita Belajar?

Kalau Nak Dapat Income 6 angka, minimum rm100,000 lah kan….

Logiknya semestinya ‘Guru’ kita tu pun pastilah dah biasa buat income 6 angka kan! betul tak?

 

Alhamdulillah, baru baru ini ada 3 orang Otai bersedia dedahkan ‘BLUEPRINT’ bagaimana mereka jana income 6 angka

 

Jom Lets Go.. !

Sebelum tu kita tengok dulu income otai ni buat : 

 

Formula Income 6 Angka

 

Bisnes yang Otai ini buat adalah Affiliate

Kenapa Affiliate? Kerana ia bisnes yang paling mudah. Tak perlu ada barang sendiri, tak perlu pos barang, tak perlu simpan stok dan semua bahan marketing pemilik produk dah sediakan

Tugas kita promote link affiliate dan terima komisen sahaja. Mudah kan !

 

OOOOO..tak semudah itu …. Ramai yang dah gagal tau!

 

Ramai Yang Gagal Dalam Affiliate. Nak Berjaya Mudah Sahaja. Tuntut Ilmu & Copy Paste Step Orang Yang Dah Berjaya!

 

Kalau anda seorang newbie, masalah ini perlu anda fikirkan :

  • nak jual produk apa?
  • di mana nak cari produk hot di pasaran?
  • macam mana nak cari targeted customer?
  • apa tools yang perlu digunakan?
  • macam mana nak follow up prospek?
  • macam mana nak buat semua ini berjalan secara auto?
  • bolehke buat part time di rumah?
  • dan banyak lagi masalah lain yang perlu difikirkan

 

Tapi kalau ada 1 ‘BLUEPRINT’ lengkap dari A – Z, dari Zero sampai boleh jana income 6 angka, Anda nak tak?

Kalau anda memang serius nak jana duit tetap setiap bulan, maka anda juga mesti serius menuntut ilmu kerana dengan ilmulah yang boleh mengubah anda

 

Boleh je buat sendiri tanpa ada guide sesiapa tapi percayalah walau selama 1 tahun pun anda tetap akan gagal kerana beramal tanpa ilmu akan sesat!

 

So kalau nak belajar boleh tengok panduan EJEN VIRAL di bawah ni

Ini antara yang bakal anda belajar :

  1. PENGENALAN

Proses buat duit menerusi affiliate

 

2. PEMILIHAN PRODUK

Pemilihan produk yang profitable

 

3. PEMASARAN

Diceritakan dengan jelas step by step funnel yang digunakan untuk dapatkan jualan 5 – 6 angka dalam masa yang singkat (tak sampai sebulan)

 

4. FASA PERSEDIAAN AWAL

Ini adalah fasa terpenting. Diajar teknik :

  • Cara buat post viral yang boleh tarik perhatian audience dan boleh bawa banyak Like, Komen dan Share.
  • Cara untuk dapatkan trafik/leads yang banyak.
  • Cara pilih group pengiklanan yang convert.
  • Cara penggunaan caption dan cara selamat untuk share post ke group-group pengiklanan di Facebook
  • Cara untuk ‘auto’ kan bisnes affiliate korang supaya sambil bercuti pun still sale masuk menderu-deru

 

5. KOLAM EMAS DAN CARA PENJAGAANNYA

Dalam bab penting ini, ditunjukkan :

  • Cara bagaimana untuk kumpulkan semua database dalam satu kolam emas
  • Cara untuk jaga dan belai isi kolam supaya sentiasa boleh generate sale setip hari
  • Korang akan dapat banyak teknik yang nampak simple tapi jadi power bila diolah ikut keperluan bisnes affiliate

 

6. BOOST SALE

Dalam fasa boost sale, didedahkan dengan macam mana cara untuk melonjakkan jualan affiliate. Strategi yang diberikan adalah :

  • Mudah digunakan dan tak mengambil masa lama untuk buat
  • Cara untuk ke depan satu langkah dari pesaing
  • Cara untuk lajukan pengumpulan lead/trafik

Setiap kaedah yang diberikan senang diapply

 

7. TUNING AND MONITORING

Dalam fasa terakhir ini, diberi penerangan tentang sebarang kemungkinan tindakan yang perlu dilakukan contohnya :

  • Apa perlu di lakukan jika berdepan dengan masalah tertentu
  • Apa yang perlu diperbetulkan jika result untuk sesuatu step tidak seperti yang diharapkan

 

Apa Kata Student 

 

Panduan ini dalam bentuk ebook & Live Online

Anda boleh bercakap terus dengan otai otai ini melalui webinar / kelas online yang diadakan. Terus boleh tanya soalan jika tak faham.

So apalagi jangan lepaskan peluang korek rahsia yang otai ni tak ceritakan sebelum ini !

 

LIVE ONLINE TERUS DENGAN OTAI

 

INCOME STUDENT YANG BARU JOINT

 

 

Student Ini Follow Step Dalam Panduan Ini. Promote Guna Teknik ‘ZERO Cost Marketing’ 

Kemudian Dia Try Buat Affiliate di Klikjer. Hasilnya Booom! Dapat Income 5 Angka. Banyak Tu!

 

 

 

Lagi Bukti Dari Student. Guna Teknik FREE Je NI…

 

 

Dengar Apa kata student ini pula

 

Kenapa Anda Perlukan Ejen Viral

Individu Yang Patut Dapatkan Ejen Viral

Iindividu Yang Tak Perlukan Ejen Viral

Kesimpulan

Kalau anda berhasrat dan teringin buat income sehingga 6 angka sebulan inilah peluangnya

 

Kenapa? Sebabnya Panduan ini mengajar keseluruhan proses dari mula cari produk, cara dapatkan pelanggan, cara promosi guna kaedah berbayar, promosi cara percuma, cara nak pastikan setiap bulan ada sales masuk tanpa henti dan berbagai lagi

 

Pendek kata semuanya lengkap di sini. Bahkan anda boleh bercakap sendiri dengan Otai bagi mendapatkan ilmu yang benar benar sudah terbukti berjaya!

 

Anda Boleh Dapatkan Income Minimum 4 Angka Dalam Bulan Ini Kerana Dengan Teknik ‘Zero Cost Marketing’, Anda Boleh Mulakan Sekarang!

 

So kalau nak belajar dapatkan terus Panduan Di Sini

Saya harap artikel ini dapat memberi manfaat kepada anda. Saya doakan anda berjaya hendaknya

Ok bye…

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments