Kalau Betul Nak Buat Komisen Affiliate 5 Angka Copy Paste Je Teknik & Strategi Ni

Buat Income Online

 

[joli-toc]

INI RAHSIA BEKAS KAKITANGAN KERAJAAN JANA RM20,944 ONLINE SECARA PART TIME

 

 

DENGAR NASIHAT SAYA! 

Beliau ialah En.Rahmat Mohd Noor, bekas kakitangan kerajaan dan berhenti kerja setelah berjaya jana komisen 5 angka dari affiliate

 

Jika korang nak buat bisnes online tapi tak tahu bagaimana nak bermula, saya cadangkan mulakan dengan bisnes affiliate

 

Bisnes affiliate adalah bisnes yang paling santai. Ia tidak akan mengganggu kerja lain anda

Boleh dilakukan di mana-mana selagi ada “internet connection” dan tidak perlukan modal pun!

 

Yang penting!

Anda cuma perlu mulakan langkah dan buat promosi dengan cara yang betul

 

APA ITU AFFILIATE?

Mari saya terangkan dalam bahasa yang mudah

Affiliate adalah ajen!

Anda adalah ajen yang menjual produk fizikal, digital, servis dan sebagainya secara online dan anda di panggil sebagai affiliate marketer

 

Nak buat bisnes Affiliate mudah sahaja kerana pendaftarannya adalah percuma

Banyak kebaikan buat bisnes affiliate ini antaranya :

  • Tidak perlu modal beli stok
  • Tidak Perlu Simpan Stok
  • Tidak Perlu Pos Barang
  • Tidak Perlu Jaga Support
  • Tidak perlu layan pelanggan
  • Bahan Marketing sudah disediakan sepenuhnya oleh pemilik produk

 

Tugas anda cuma perlu promosi produk dengan berikan link affiliate kepada prospek. Bila ada pembelian anda dapat komisen. Done!

 

5 Langkah Mula Bisnes Affiliate

 

 

 

Ini Antara Bukti Income AFFILIATE En.Rahmat 

 

 

Nak Hasilkan Income 5 Angka Dengan Bisnes Affiliate Dari Rumah… Anda Perlu Lakukan Perkara Ini Dengan Betul 

 

  • Tahu cari produk hot
  • Tahu tarik database
  • Tahu buat marketing
  • Tahu cara nak promosi di mana
  • Tahu buat copywriting memukau
  • Tahu setup autoresponder
  • Tahu bina Squeeze page
  • Tahu teknik close sale

 

Kalau anda newbie semua ni memang memeningkan dan sukar

Untungnya beliau telah buat 1 Modul lengkap step by step melalui VIDEO dan tugas anda copy paste je teknik tersebut

Tak perlu bimbang sebab teknik ini memang beliau buat untuk newbie yang tak tau apa apa pasal affiliate tapi ingin jana komisen dari affiliate

Anda juga boleh PM di FB Group VIP nanti jika ada yang tak faham. So anda akan diajar sampai pandai dan boleh dapat komisen yang pertama!

 

JOM Kita Belajar Apa Yang Beliau Buat Sampai Dapat Income 5 Angka Sebulan!

 

PERKENALKAN AFFILIATE 5 STAR

 

 

Ini Adalah Ringkasan Senarai MODUL Yang Bakal Anda Belajar :

Modul 1 : Pergenalan Affiliate

Apa yang anda harus buat untuk berjaya sekurang-kurangnya RM2k-3K setiap bulan?

 

Modul 2 : Mula Sekarang!

  • Cara daftar Program Affiliate
  • Produk apa yang hot

 

Modul 3 : Persiapan Sebelum Tempur

Beliau terangkan apakah ‘Tools’ yang diperlukan untuk buat affiliate dan cara gunakannya

 

Modul 4 : Final Plan Strategy

Beliau ajar cara nak dapatkan Targeted Customer yang gilakan produk anda

 

Modul 5 : Teknik Tempur dan Gempur

Beliau ajar bagaimana nak promosi guna teknik berbayar dan PERCUMA yang memang terbukti berjaya hasilkan jualan

 

Modul 6 : Teknik Tawan Prospek

Beliau ajar pelbagai teknik bagaimana nak buatkan pelanggan tak sabar nak beli produk anda

 

Modul 7 : The Independence Day

Beliau ajar teknik close sale yang buatkan prospek terus nak beli

 

 

Ini antara screenshot video yang anda bakal belajar :

 

TAHUKAH ANDA, KUNCI KEJAYAAN AFFILIATE ADALAH “PROMOSI SECARA KONSISTEN DENGAN CARA YANG BETUL”

KALAU SALAH CARA PROMOSI, HANYA AKAN MENYEBABKAN RUGI KOS PEMASARAN

Sebab itu…
Beliau Berikan Bonus Spesel Untuk Anda

 

Bonus Ni Nilainya RM278 Tapi Beliau Bagi Percuma

 

Bonus Gempak 1 : Teknik Viral Iklan Free Kos

Dengan adanya tool ini anda boleh buat Promosi di FB secara Percuma dengan mudah

 

Bonus Gempak 2 : Koleksi Copywriting Emel

 

Kalau promote secara PERCUMA boleh ke dapat jualan?

Ya memang boleh dengan syarat anda belajar caranya

Malahan ramai yang dah berjaya hasilkan income 5 angka hanya gunakan teknik percuma iaitu FB Profile

 

Stepnya Mudah sahaja tapi kena konsisten :

  • Buat FB Profile baru guna nama anda
  • Add rakan baru. Jika jumlah friends anda kurang daripada 1,000 orang, Saya sarankan tambahkan dulu friends anda secara konsisten setiap hari. Add friends di kalangan mereka yang ada interest yang sama dengan produk affiliate anda
  • Setiap hari konsisten post ‘value content’ / manfaat produk. Pastikan tiada ayat menjual
  • Elakkan promosi secara hard-sell. Gunakan strategi soft-selling. Share story yang related dengan produk affiliate
  • Invite friends anda untuk masuk ke dalam group whatsapp/telegram untuk anda explain lebih lanjut tentang produk affiliate
  • Set tarikh & masa untuk anda LIVE di group whatsapp/telegram tersebut. Anda akan layan setiap soalan pada waktu berkenaan.
  • Anda boleh update secara berkala testimoni pembeli yang dah beli produk affiliate tersebut
  • Sentiasa fokus untuk ulang langkah di atas secara berkala. Jangan stop kerana anda perlu sentiasa muncul di paparan newsfeed friends anda agar mereka sentiasa ingat anda

 

Tengok contoh ini kalau nak lebih faham :

Katakan anda nak jual ebook berkenaan buat duit melalui ‘Shopee’. So target niche anda adalah orang nak buat pendapatan secara online

So anda add friends di kalangan orang yang sedang cari cara buat duit dalam FB. Contohnya di FB Group

Anda juga boleh tubuhkan group dan bawa masuk ahli ke dalamnya

 

Kalau boleh dapatkan minimum 1000 ahli / friends. So dengan ini anda sudah ada 1000 oarng ahli yang targeted dan sentiasa bersedia nak beli produk yang berkaitan dengan jana income secara online. Berikan ‘value content’ setiap hari dan pasti ada yang berminat nak beli nanti

 

Katakan harga 1 unit produk RM50 dan 3% x 1000 orang berminat dengan produk. Jadi untung bersih anda adalah RM1,500 tanpa perlu keluarkan sebarang cost marketing. Jika 100 orang yang berminat anda dah boleh dapat untung bersih RM5,000. Proses ini anda ulang berulang kali kerana kini anda dah ada 1000 orang prospek yang targeted

 

Nak Belajar Cara Dapatkan Ribuan Targeted Prospek Guna Teknik PERCUMA? TENGOK SINI

 

Kesimpulannya…

Selain dari teknik PERCUMA di atas banyak lagi teknik lain yang bakal anda belajar step by step melalui video yang disediakan

 

Jika anda serius nak mecari pendapatan sehingga 5 angka dengan cepat saya sangat sarankan anda dapatkan AFFILIATE 5 STAR

Semoga AFFILIATE 5 STAR bermanfaat untuk anda & merubah kehidupan secara total di masa hadapan

 

ok Bye…

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments