Whatsapp Marketing – Teknik Blast Beribu Iklan Tanpa Kena Block!

Marketing Tools

Teknik Menggunakan Whatsapp Sebagai Tool Iklan PERCUMA Yang Boleh Jana Sales 5 Angka sebulan

 

 

Korang tengah buat bisnes online? Tahniah !

Dah buat marketing? Dah fikir cara nak promote produk ?

Banyak caranya sama ada cara berbayar seperti FB Ads atau cara percuma seperti FB Group

 

Tapi kali ini saya nak ceritakan teknik percuma yang jarang orang guna kerana ramai yang bimbang no telefon kena block

Ok teknik ini ialah “whatsapp Marketing”

Whatsapp ini kalau korang guna cara yang betul ia memang menguntungkan sebab ia PERCUMA!

Bayangkan kalau guna FB ads untuk promote kepada 30,000 orang prospek sebulan, minimum kos iklan setidak tidaknya habis dalam RM1,000 sebulan

 

Tapi kalau guna whatsapp korang boleh sebarkan iklan kepada 30,000 orang dengan Percuma sahaja! Tapi ada caranya agar anda tidak di block

Ini yang nak saya tunjukkan kepada korang…

 

PERKENALKAN AUTOWASAP ANDROID

 

Tapi sebelum tu saya nak tanya, kenapa kita perlukan Autowasap ini?

Kenapa tak guna sahaja fungsi broadcast dalam whatsapp kita?

 

Aplikasi Whatsapp Dalam Handphone Mempunyai Fungsi Yang Terhad :

  • Broadcast mesej secara bulk hanya boleh dilakukan kepada mereka yang telah save no telefon kita sahaja. Jika kita hantar juga mesej ia adalah kerja sia sia sebab mereka tidak akan terima mesej kita
  • Kita boleh juga hantar mesej seorang demi seorang tapi ini amat memenatkan. Selain itu orang pun tak suka kita buat spam kan. Kalau diaorang report habislah no telefon kita kena block dan tidak boleh guna whatsapp lagi
  • Kita dah joint banyak group whatsapp. Kalau 10 group at least dah ada 2,500 prospek kita boleh promote produk. Masalahnya sanggup ke kita hantar mesej seorang demi seorang? Nak save no satu satu patah jari!

 

So bila adanya Software AUTOWASAP ni, ia memang sangat sangat membantu korang

Fungsi Hebat Autowasap

 

 

 

 

 

 

AUTOWASAP merupakan kit Automasi Bisnes di Whatsapp meliputi software serta panduan dengan kit utamanya adalah Autowasap Blaster. Fungsi hebat yang terkandung dalam kit ini termasuk aplikasi yang boleh hantar ribuan mesej secara sistematik, broadcast mesej ke group, extract nombor dari senarai chat atau group wasap, auto reply mesej wasap, auto save nombor wasap dan banyak lagi!

 

step #1 : Daftar DI SINI

step #2 : Download

 

Terdapat 2 versi AutoWasap iaitu:

1. AutoWasap ANDROID

Aplikasi ini direka khusus untuk anda yang ingin hantar mesej pukal kepada prospek hanya melalui Android phone sahaja tanpa perlu apa-apa software tambahan lain atau tanpa perlu scan Whatsapp web. Ianya 100% guna mobile phone sahaja.

Ianya sesuai untuk mereka yang sibuk, sering travel @ outstation dan tiada masa untuk buka komputer. Sangat mudah untuk digunakan

 

2. AutoWasap DESKTOP

Software ini sesuai untuk mereka yang ingin hantar mesej pukal kepada prospek melalui komputer sama ada Desktop atau Laptop. Software ini mudah untuk digunakan dan direka khusus untuk tujuan blasting tanpa ada setting yang merumitkan.

Jika anda mempunyai pejabat atau kedai, anda boleh guna software ini untuk kegunaan team sales & marketing anda.

 

android

 

 

 

Kelebihan AutoWasap Android

Smart & Easy to Use

Aplikasi ini senang digunakan, hanya install file .APK dan terus guna tanpa perlu install aplikasi lain. Boleh hantar atau schedule mesej beserta media seperti imej, video, audio atau files

 

Import from TXT/CSV

Anda boleh pilih nombor dari senarai phone contact, insert number manually (single or bulk) dan juga boleh upload nombor dari file TXT atau CSV.

 

Anti-Banned Features

Boleh hantar mesej dengan ayat yang berbeza (spintax), mentioned name, add variables, add timestamp, random delay time, add message ID, pause during sending dll. Ini dapat kurangkan risiko nombor anda di banned

 

Auto Rotate Profiles

Bagi yang ada banyak akaun wasap dalam satu phone, anda boleh hantar mesej dari multiple wasap app dan auto rotate profiles during sending!

 

Auto Reply Message

Mempunyai fungsi autoreply mesej termasuk reply Text beserta Media (Image, Video, Files). Setiap prospek yang reply mesej, sistem akan auto reply dan juga auto save nombor prospek tersebut dan ini memudahkan anda lakukan follow up.

 

Broadcast to Groups

Boleh broadcast mesej ke semua group yang anda join. Pilih group dari akaun wasap dan hantar mesej ke semua group dengan hanya 1-klik!

 

 

DESKTOP

 

Tunggu Ulasan Menarik Dari Saya…Percuma Nak bagi software ini

 

 

Full Features:
========

✅ 1. Can send message to call logs
✅ 2. Can send message to contacts list
✅ 3. Can send message to upload list (TXT/CSV)
✅ 4. Can send from multiple whatsapp profile
✅ 5. Can rotate whatsapp profile during sending
✅ 6. Can send message with different text (spintax)
✅ 7. Can send Text, Image, Video, Doc, Audio, Contact
✅ 8. Can adjust time interval between message
✅ 9. Can send up to 30~40 messages per minutes
✅ 10. Can install in PC using Android emulator.
✅ 11. Automatic skip number if dont have whatsapp
✅ 12. No need rooted device
✅ 13. No need AutoInput or Tasker app
✅ 14. No ads in application
✅ 15. 100% use Android phone (no need PC)
✅ 16. Can add custom package name
✅ 17. Can add timestamp in each message automatically
✅ 18. Can view delivery report & retry to send
✅ 19. Can schedule message to send (BETA)
✅ 20. Can mentioned name during sending
✅ 21. Can autoreply any receiver message
✅ 22. Can broadcast message to all joined groups within 1-click!
✅ 22. Can extract WA number from group, chat, phone (BETA)
✅ 23. Can autoreply with media (Image, Video, Document) (BETA)

Requirement:
✅ Android 4.4 and above
✅ Whatsapp account

 

Nak Download Yang FREE KLIK SINI

Nak Download Yang Full Features KLIK SINI

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments