Nak Tahu Rahsia Dapat Komisen Affiliate Sehingga 5 Angka Seminggu? Ya Guna ‘Tool’ Hebat Ini

Buat Income Online

Rahsia Komisen Affiliate 5 Angka

Kalau Anda Nak Buat Duit Online Dengan Cepat & Selamat Buatlah Affiliate!

 

Kenapa Affiliate?

Banyak sebabnya antaranya :

  • tak perlu ada barang sendiri
  • tak perlu keluar modal beli stok
  • tak perlu layan pelanggan
  • tak perlu pos barang
  • semua bahan promosi & marketing sudah disediakan oleh pemilik produk
  • tugas kita hanya promosikan link affiliate sahaja

 

Tapi masalahnya kenapa ramai yang tak berjaya? Ramai tersungkur di tengah jalan. Mana silapnya?Ā 

Antara kesilapan newbie ialah :

  • Tiada strategi. Terus nak jual produk tanpa buat proses step by step
  • Terus letak link affiiliate kat wall Profile FB, Group FB, Instagram, Fb ads dan sebagainya
  • Terus nak jual produk mahal sebab nak komisen besar
  • Tidak kumpul databasa atau traffic

 

Kalau anda terus letak link affiliate di wall FBĀ  dengan harapan ada jualan, maka anda sudah buat silap besar!

 

Ia tidak semudah itu!

Ada cara & step yang perlu dibuat terlebih dahulu. Prosesnya mudah sahaja tapi kenalah belajar betul tak?

Bila ada ilmu semua perkara akan jadi mudah

 

So, Nak Belajar Caranya? Jom Saya Tunjukkan

Ok Kalau kita serius nak buat bisnes online tak kiralah produk fizikal, digital, affiliate, servis dan sebagainya kenalah ada tool atau sistem bagi membantu memudahkan urusan bisnes

Kalau dalam bisnes affiliate tool ini wajib ada jika nak berjaya dapatkan komisen yang besar setiap bulan. Minimum kena ada :

  1. website / minisite
  2. lead magnet ā€“ collect traffic (prospek)
  3. landing pages ā€“ presell pages
  4. autoresponder ā€“ email marketing + follow up
  5. sales pages ā€“ info produk + button beli produk
  6. sistem bayaran online

 

Ringkasan Sales Funnel Untuk Affiliate

 

Kesimpulannya :

  • nak tarik prospek kenalah ada optin form
  • nak umpan prospek untuk subcribe optin form kenalah ada lead magnet
  • nak ada lead magnet kenalah ada minisite @ landing page produk
  • nak follow up prospek kenalah ada email autoresponder
  • pendek kata kena ada pelbagai platform yang berbeza dulu untuk set up semuanya sebelum kita boleh promote link affiliate

LECEH KAN ! Kalaulah semuanya boleh buat dalam 1 platform je kan senang!

 

Berita baiknya sekarang dah ada 1 Tool yang boleh lakukan kesemuanyaĀ 

So kita dah jimatkan masa dan wang. Login sistem dan terus boleh set up proses promosi produk. Siap dari A ā€“ Z dari cari pelanggan sampai ke sistem bayaran automatik oleh pelanggan

 

Saya Perkenalkan ONPAY

 

Apa sistem ini boleh buat ?

Kalau anda lihat gambarajah ā€˜Sales Funnel Untuk Affiliateā€™ di atas anda akan faham proses mempromosi produk affiliate bukanlah satu proses ā€˜strait the pointā€˜. Ia melibatkan proses tertentu yang mana anda perlu ada ā€˜toolā€™ khusus untuk menjayakannya.

Tool itu pula perlu dibeli secara berasingan ditambah ada bayaran langganan bulanan

Tapi untungnya dengan Onpay ini segalanya boleh buat di bawah satu bumbung. Tak perlu pening kepala lagiĀ 

 

Semua 100% menggunakan sistem Onpay..

Dari kumpul database..buat optin formā€¦kumpul database @ prospekā€¦buat landing pagesā€¦buat follow upā€¦hantar email berjadual secara automatik ā€¦.hantar smsā€¦sistem bayaran automatikā€¦dan sebagainya..
Ya.. Hanya guna onpay.. tak perlu pening fikir buat website cantik dan mahal-mahal..

 

Daftar PERCUMA Onpay di Sini

Lepas daftar boleh la godek godek feature dalam Onpay dan cuba gunakannya

 

Tapi kalau nak belajar shotcut cara guna Onpay dari A ā€“ Z saya cadangkan anda Tengok Sini. Anda akan belajar cara buat duit 5 hingga 6 angka secara automatik dengan ONPAY :

VIDEO 1 :Ā Ā PRODUK APA YANG LARIS DI JUAL DI ONPAY!

Ada sesetengah sahaja yang boleh dijual sangat laris menggunakan sistem onpay!Ā Nak tahu? Tonton video pertama ini!

VIDEO 2 : CARA HASILKAN ECOVER ATAU GAMBAR PRODUK

VIDEO 3 : PROVEN LANDING PAGE 5 ANGKA

Tak perlu bazir duit bayar domain dan hosting bulan2. Guna ONPAY Free je

VIDEO 4 : STRATEGI MENJUAL GAYA OTAIĀ Ā 

Keadah yang ditunjukkan ni biasanya otai-otai je yang buat, sekarang tiba masanya giliran anda pula!

VIDEO 5 : TEKNIK UPSALE GAYA ONPAY

Ā Ramai yang dah pakai onpay tapi tak reti guna pun fungsi ni.. SERIUS RUGI GILA!

VIDEO 6 :Ā  STRATEGI AGEN AFFILIATE

Apa strategi yang anda perlu lakukan untuk ā€œMAINTAINā€ jualanĀ dengan bantuan AGEN AFFILIATEĀ 

VIDEO 7 :Ā Ā  STRATEGI PROMOSIĀ 

Sebenarnya banyak lagi yang anda akan belajar

Kalau nak tahu lebih lanjut bolehlah Baca Di SIni

 

Satu lagi sebagai tambahan šŸ˜€Ā 

Saya juga nak rekemen anda Teknik Simple Funnel jika anda nak belajar khusus bab bagaimana nak buat sales sampai 5 angka hanya dalam 1 minggu

 

Bestnya dia tunjuk step by step macam mana nak bina sales funnel khusus untuk affiliate. Sesuai untuk newbie yang baru nak buat duit dalam affiliate.

Teknik ini juga menggunakan sistem Onpay

 

Sila Tonton Preview Teknik Simple Funnel Dari Product Owner Sendiri :

 

Dapatkan terus Teknik Simple Funnel Sekarang

 

Semoga artikel ini bermanfaat untuk anda

 

Bye..

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments