PERCUMA Video Shopee Bernilai RM159 [Rahsia Jana RM100,000] + 18 Lubok Dropshiper Terbaik

Buat Income Online

Nak Buat Income RM100,000 Setiap Bulan?

 

Nak buat duit online ni mudah sahaja dengan syarat ada ILMU!

Kemudian kena ada 2 benda ini untuk berjaya…

 

Produk Hot + Platform Jualan Terbaik

 

Di Mana Nak cari Produk Hot ?

  1. Korang boleh tonton 3 video di bawah cara untuk mencari produk hot untuk dijual (Kredit Kepada ZyanDotMy)

 

Bahagian 1

 

Bahagian 2

 

Bahagian 3

 

 

2. Selain itu saya bagi juga senarai 18 dropshiper untuk barang hot ketika ini. Mereka tawarkan harga yang sangat murah. So korang memang boleh buat untung banyak dengan produk ini. Jangan lupa daftar daftar dan jadi ahli dropship mereka ya

 

Lepas tu, boleh masukkan dalam Shopee dan mulai menuai duit😊

 

Senarai Lubok Dropshiper Terbaik 

 

Dropship beg tangan
1. http://www.handbagwholesale.my/

 

Dropship kasut
2. https://happy2u.my/dropshipprogramme.php

 

Pelbagai produk wanita & kanak-kanak
3. https://www.thedropshipteam.com/

 

Dropship barangan bayi
4. http://www.kntmarketing.com
5. https://www.pamawa.net/

 

Pelbagai produk
6. http://iveaonline.shoppy.my

 

Pakaian fesyen korea
7. https://www.esgesee.com/how-to-join-dropship-agent/

 

Pelbagai produk cute
8. https://www.cute4ushop.com/agent

 

Dropship jubah
9. https://www.aqeela-muslimah.com/dropship-agent-service/
10. https://www.dyana.com.my/pages/dropship
11. http://www.moonabaya.com/dropship
12. https://www.pearlharbour.com.my/page/Dropship

 

Pelbagai produk
13. https://sokano.com.my/index.asp…
14. https://www.dropship.net.my/index.php
15. http://savevalue2u.com.my/
16. http://iveaonline.shoppy.my
17. https://www.whizet.com/article.php?id=20

 

Barangan rumah
18. https://www.mayleehome.com/dropshipagent

 

 

Ok Barang dah ada tapi tahu tak nak jual kat mana?

Macammana nak buat untung sampai 5 angka sebulan?

 

Korang boleh je bina website dan buka kedai online sendiri. Tapi yang baru nak joint bisnes online saya cadangkan pilih sahaja platform jualan sedia ada yang telah terbukti boleh kayakan korang. Ini kerana korang dah tak perlu buat apa apa cuma upload produk dan tinggal sahaja. Pembeli akan cari produk anda

Antara Platform terbaik sekarang ialah Shopee !

 

Platform Jualan Terbaik

Saya cadangkan korang jual di shopee untuk dapatkan sales yang pantas. Sebabnya di shopee kita tak perlu susah payah cari pelanggan sebab shopee tolong promotekan produk kita. Tapi kenalah belajar dulu ilmu shopee. Kalau korang upload produk kemudian harapkan sales ada, memamng tak dapatlah!

Di shopee kalau produk korang mahal pun tetap akan laris mcam goreng pisang panas, dengan syarat tahu tekniknya.

Kalau tak belajar, walaupun korang listing kan 100 produk pun orang ramai tak akan jumpa nanti! So wajib dapatkan ilmu shopee baru income 5 angka mencanak masyuk

Berita baiknya korang boleh dapatkan panduan shopee secara percuma di bawah…

 

PERCUMA Video Panduan Shopee 

 

Introduction

 

Part 1

 

Part 2

 

Part 3

 

Kesimpulan

 

Masih Blur & Tak Faham? Nak Yang Lebih Advance & Di Ajar Step by Step dari ZERO?

Kalau YA, saya cadangkan korang belajar teknik lebih advance terus dari SIfu yang buat income RM1juta dari Shopee. Korang akan belajar :

✅ Teknik Limpahan Order Melalui Online
 
✅ Cara Buat Copywriting Menggiurkan 
 
✅ Teknik dapatkan berpuluh ribu follower
 
✅ Buat RM20k dengan bisnes makanan di rumah
 
✅ Cara buat orang terliur dengan produk atau servis kita
 
✅ Cara dapatkan supplier harga murah gilerr
 
✅ Rahsia jana RM3,000 sehari 
 
✅ Buat duit Ratusan Ribu dengan SHOPEE
 
✅ Lubuk Pembekal Satu Malaysia
 
✅ Langkah demi langkah untuk dapatkan income minima RM10,000 sebulan

 

dan banyak lagi teknik rahsia yang sifu akan bongkarkan…

 

Klik Sini Untuk Baca Panduan yang Lebih Advance Tersebut

 

satu lagi…

 

Kalau Nak Belajar Borong Produk Dari China Lengkap Step by Step Klik Sini

 

 

Semoga artikel ini sedikit sebanyak dapat memberi bermanfaat

 

Ok setakat itu sahaja untuk hari ni, sehingga bertemu lagi ya 😊

 

Terima kasih

 

Bye..

1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments